Inglot Cosmetics Bulgaria

Inglot Cosmetics е полска марка за висококачествен грим с над 35 години опит и нестихваща амбиция за развитие. Работи с модни къщи като Kenzo, Coach and Badgley Mischka. Има зад гърба си грим колаборации с Бродуей мюзикъли като Mamma Mia!, Chicago, The Lion King, и Wicked.

Нейната мисия е да прави безкомпромисното качество достъпно за всички. Затова грим ентусиастите могат да намерят Inglot Cosmetics на локации в 90 държави, от Oxford Street в Лондон, до Times Square в Ню Йорк. И накрая, но не на последно място, в централен Пловдив. Официалният представител Inglot Bulgaria се намира в Пловдив на адрес “Райко Даскалов” 8.

Движещата сила зад бранда са Камелия Евтимова и Нели Михайлова, които имат дългогодишен опит като гримьори. Те са лицата на марката в България, Камелия е част от Inglot вече 10 години, а Нели – 6. В магазина на Inglot Bulgaria се предлага изключително богата гама грим, както и професионални грим услуги за специални… или по-скоро за всички случаи. Независимо дали имате нужда от препоръка при пазаруване, или съвет за грим, тук ще получите абсолютно индивидуално обслужване и консултация с цел най-добър отговор на вашите нужди. Екипът е на разположение, запознайте се, поговорете си с тях.

Какво предлагат Inglot Bulgaria?
Грим и аксесоари и апликатори за грим

Гримьорски услуги

Гримьорски куфари за дома

Професионални гримьорски куфари, столове, гримьорни

 

60% от продуктите са веган

PETA сертификат

Halal сертификат

 

Instagram @inglot_bulgaria

Facebook @inglot.bg

www.inglotcosmetics.com

 

Адрес: ул. “Райко Даскалов” 8, Капана

 

Снимка: Мария Матвеева