,Бизнес,,

Digital4Plovdiv & Expo: Highstreet Те Очаква

Digital4Plovdiv & Expo: Highstreet Те Очаква

За поредна година Digital4Plovdiv събира на едно място едни от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България.

На тазгодишното издание на конференцията ще имаш възможност да получиш съвети по актуални теми и казуси, свързани с твоя онлайн бизнес.

Ще видиш последните авангардни иновации в дигиталните технологии, както и ефективните и съвременни стратегии и алгоритми за онлайн маркетинг и електронна търговия в България. Ще научиш как да трансформираш своето виждане за възможностите на дигиталните технологии. Digital4Plovdiv е събитие за актуални и ефективни методи за онлайн маркетинг и търговия. Екипът на Digital4Plovdiv събира най-добрите казуси и примери от реалната практика в твоята сфера.

Digital4Plovdiv е общуване. Общуване с лектори и колеги. Общуване с клиенти и партньори. Лекторите на тазгодишното издание включват Благовесй Йорданов – Управляващ съдружник в ID – Digital Consulting, Ивайло Нецов – Генерален директор на Glovo България, Станислав Димитров - ЛогистикГуру и управител на cargoplanet.eu и doboxx.com и много други. За пълния списък с лектори както и двудневната програма посети сайта на Digital4Plovdiv тук.

Екипът на Highstreet ще те очаква на събитието на 18 и 19 Ноември в Международен Панаир Пловдив. 

Вземи своя билет тук

Повече информация за Digital4Bulgaria Foundation, каузата и целите на фондацията, както и техните посланици и партньори може да научиш тук.