,Култура,Бизнес,,,

Поредицата от майсторски класове за артисти на Studio Karakashyan се завръща с нова доза знания

През 2021-2022 екипът на Studio Karakashyan даде начало на програма от майсторски класове, която да развива не само артистичните заложби, а и целия набор от допълнителни умения, които трябва да притежава един артист, за да бъде безкомпромисен. След успешен първи сезон с лекторите Мила Михова, Коста Каракашян, Тодор Бърганов, Вихра Шопова, Елена Сергова и музикалните артисти Acrillics, програмата се завръща с нови вълнуващи теми.

Artist Development Masterclasses е програма, която цели да трансформира начина, по който младите артисти в България подхождат към кариерата си. Ежемесечно ще се провеждат класове със специални гост-лектори, които да отключват неразкрития потенциал и развият реалните умения, необходими за една кариера в изкуствата: финансова грамотност, поставяне на цели, развиване на присъствие на сцена и пред камера, създаване на силен личен бранд и други.

На 22 октомври началото на новия сезон от серията класове ще даде Надежда Петрова, Head of Institutional Client Management в Nexo, която ще проведе уъркшоп на тема “Как да изградим добра финансова култура?”

 

Надежда има богат международен опит в най-добрите стандарти за интегриране и преход на корпорации към цифрови активи. Притежава диплома по статистика и финанси от университета в Глазгоу и днес ръководи отдела за институционални клиенти в Nexo, където заедно с екипа си се фокусира върху иновациите в предлагането на цифрови активи чрез внедряване на авангардни финансови механизми. В ежедневната си работа тя стимулира компаниите да увеличат търговския си потенциал, а в предстоящия мастърклас ще придаде една по-лична перспектива на тази ключова за професионалното развитие тема.

 

“Първите майсторски класове пожънаха страхотен успех. Имахме участници, които намериха свои ментори по време на събитията и създадоха ценни контакти. След класа по комуникация с медии и журналисти, работата на някои участници бе отразена в различни печатни издания, а други поставиха конкретни професионални цели и успяха бързо да ги реализират. Вълнуваме се за лекторите, които сме поканили през новия сезон и нямаме търпение да стартираме” споделят организаторите на програмата Коста Каракашян и Яна Стефанова.

 

За втора година партньори са иновативните платформи за събития и билети Evedo и Plentix и Kitchen59, които предоставят уютното си rooftop пространство за вълнуващите срещи. Класовете се реализират с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”, програма “Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации”.

Artist Development Masterclass с Надежда Петрова ще се проведе на 22 октомври (събота) между 13-16 ч. в Rooftop Bar-а на Kitchen59, бул. “Цар Борис III” 59.

 

Линк за билети: bit.ly/3Clg6MQ 

FB event: https://fb.me/e/2WwSjDEGQ