Мисия

Списание Highstreet е двуезична медия, фокусирана върху културата, бизнеса, модата и начина на живот в Пловдив. Мисията на платформата е да представя местните бизнеси и марки, и хората, които стоят зад тях. Акцент е социалният живот и приобщаването, жаждата да отваряме нови теми и да говорим с хора от всички сфери на живота.
Пловдив е нашият роден град и приятелите ни са глобални. Това е съвременният живот в древен град.
Екипът на Highstreet създава авторски креативни проекти, съдържание, статии и отворени диалози. 

Екип

Ана Цветкова

Ана Цветкова

CEO / Изпълнителен Директор / Креативен Директор

Ана е основател и изпълнителен директор на бранд Хайстрийт. Тя е медиен предприемач и продуцент. С образование в сферите на правото, продуценството и Магистър по Бизнес Администрация от Лондон, Ню Уорк и Барселона, тя има дългогодишен опит в създаването и развиването на проекти на чуждестранна почва, а сега и в България.

Борис Бъндев

Борис Бъндев

Изпълнителен Директор

Борис е CODA: Дете на глухи възрастни. Той е един от малкото активни преводачи на жестомимичен език в Европа, които да са изучавали и усвоявали американския жестомимичен език в университета Gallaudet във Вашингтон, САЩ. Борис е консултант по американски жестомимичен език за филмови продукции и медийни платформи, преподавател е по жестомимичен език и преводач в международни конференции от всякакъв вид. Владее ASL, международен, български, американски и италиански жестомимичен език. Борис стана финалист на България Търси Талант с неговия новаторски нюх, показващ необходимостта от включване на хора с различни възможности в медиите.

Партньори